Редактор: e-mail: Снимка PexelsТрима жандармеристи са убити, а един е ранен, след

...
Редактор: e-mail: Снимка PexelsТрима жандармеристи са убити, а един е ранен, след
Коментари Харесай

Жена се скри от мъжа си на покрива на къщата им във Франция. Той уби трима жандармеристи

Редактор: 

e-mail: 

Снимка Pexels

Трима жандармеристи са убити, а един е ранен, откакто се отзоваха на сигнал за домашно принуждение във френската провинция. Стрелбата е станала рано през днешния ден в далечен регион в централния район на страната Пюи дьо Дом, оповестиха френски медии, базирайки се на прокуратурата.

Жандармеристите пристигнали на мястото, с цел да спасят жена, която се криела от брачна половинка си на покрива на къща, написа rt.com.

Мъжът е разкрил огън по служителите на реда, когато те се доближили към постройката. Един жандармерист е умрял на място, а различен е откаран в болница с огнестрелна рана в бедрото.

Когато пристигнали подкрепления, стопанинът запалил къщата си и умъртвил още двама жандармеристи в последвалата престрелка.

Специален екип и пожарникари са на мястото на случая.

Местният кмет сподели пред телевизия BFM, че къщата е „ изцяло унищожена от пожар “ и че интервенцията към момента продължава. Той сподели, че управляващите се пробват да открият дали обвиненият за пожара мъж е умрял в пламъците или е избягал.

Превод: „ Петел ”

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР